t f s
_

Masterclass

In aanvulling op Eva’s eigen expertise organiseert zij haar masterclasses bij voorkeur in samenwerking met andere disciplines zoals dramaturgie of bewegingsleer. Juist het samenbrengen van aangrenzende aspecten zoals toneelspel en beweging in de ruimte met het zingen zelf, geeft de zanger weer nieuwe mogelijkheden om verder te ontwikkelen als amateur of professional.

Tijdens de masterclass wordt gewerkt aan interpretatie in combinatie met het finetunen van de zangtechniek. Een professionele pianist verzorgt de muzikale begeleiding van de zangers. De masterclasses zijn openbaar en worden in de regel afgesloten met een informele voorstelling of concert, zodat de presentatie ook in praktijk kan worden gebracht. Bovendien is het voor de deelnemers bijzonder leerzaam om elkaar te zien en horen zingen en feedback uit te wisselen.

Eva’s masterclasses zijn bedoeld voor vergevorderde amateurs, conservatoriumstudenten en startende professionals. De locatie wordt per keer bepaald. Ook kan Eva worden ingehuurd om een masterclass te verzorgen.

Share

Twitter Facebook LinkedIn