t f s
_

Zangclinics

Eigenlijk houdt bijna iedereen van zingen, maar gêne of gebrek aan lef zitten vaak in de weg. Daar weet Eva wel raad mee: in de zangclinics die ze organiseert weet ze iedereen aan het zingen te krijgen.

De zangclinic is een vrolijke en inspirerende activiteit voor bedrijven, organisaties, intervisiegroepjes, of vrienden- of vriendinnenclubs, en kan uitstekend als teambuilding of het versterken van persoonlijke presentatie worden ingezet. De deelnemers komen zingenderwijs losser en vrijer in hun lijf en durven meer van zichzelf te laten zien en horen. En dat allemaal omdat ze de magie van zingen ontdekken: hoe lichaam en stem in de juiste stand voor een geweldig geluid en plezier kunnen zorgen.

Tijdens de zangclinic kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen: fysieke aspecten van zingen, stemvorming, houding, presentatie, meerstemmig zingen, emoties en interpretatie. Na een gezamenlijke warm-up wordt samen een lied ingestudeerd en/of aan een eigen interpretatie en presentatie gewerkt. De clinic duurt maximaal een dagdeel, en wordt op locatie gegeven.

Share

Twitter Facebook LinkedIn